keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Syysloma

Moikka! Vihdoin kerkeän kirjoitella tänne blogiin mun kuulumisia ja vähän kaikkea muutakin...

Eka jakso lukiota takana ja toinen jaksokin jo alkanut. Nyt kuitenkin vietän syyslomaa ja on aikaa renotutua sekä unohtaa koulujutut ainakin hetkeksi. Kaikkea kouluun liittyvää ei kuitenkaan voi unohtaa kuten tätä mun viestinnän blogiakaan. Mulla on ollut tarkoituksena jo monta kertaa kirjoittaa jotain, mutta se tuntuu aina unohtuvan vaikka kuinka yritänkin muistaa. Eipä se mitään nythän sitä tässä kirjoitellaan parhaillaan.

Aika menee tosi nopeasti. Tuntuu jotenkin tosi hassulta, että nyt on jo syysloma vaikka vasta oli elokuu ja koulu vasta alkamassa. Ekan jakson perusteella voin sanoa tykkääväni mun uudesta koulusta. Samke on oikeesti tosi kiva koulu ja meidän viestinnän porukka on myös tosi mahtava. Tässä vaiheessa voin olla tyytyväinen siihen, että hain Samkeen ja viestintälinjalle. Eikä se koulunkäyntikään niin tylsää ole, itseasiassa ihan mielenkiintoista yläasteen jälkeen. Osittain ollut rennompaa ja välillä sitten vähän rankempaa, jos yläkouluun on vertaamista. Eka koeviikkokaan ei ollut niin raskas mitä olisin kuvitellut, mutta eiköhän se siitä sitten parin jakson päästä rankemmaksi muutu tai niin ainakin luulen. (:D)

Viestinnästä meillä oli ekassa jaksossa perehdytyskurssi, joka oli mielenkiintoinen ja kiva kurssi tylsien lukuaineiden seassa. Tehtiin aika paljon erilaisia juttuja ja töitä. Kirjoitettiin haastatteluja, vastamielipidekirjoitusta, elokuva-analyysiä sekä harjoiteltiin vähän kamerankäyttöä ja kuvien muokkaamista. Valokuvaustöinä oli omakuva ja mainos koulun avoimien ovien päivään. Itse tykkäsin etenkin mainoksen tekemisestä, kun sai käyttää vähän omaa mielikuvitusta sen toteuttamisessa.

Eipä sitten enempää koulusta. Hauskaa syysloman loppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti